Om os  
     
Kennel Star of Regulus’ er en 2-families kennel ejet af Ena og Birger Jensen samt datter og svigersøn Kristina og Henrik Jensen.
Vi har haft hund i familien siden 1979, og i 1991 fik vi vores første Leonberger - da vidste vi, at vi havde fundet ”vores race”. Interessen voksede med årene, og i 1999 fik vi vores kennel mærke, Kennel Star of Regulus’. Det var svært at finde det rette navn, da vi gerne ville have et, som havde relation til racen, valget faldt på navnet Star of Regulus' - Regulus er hovedstjernen i stjernebilledet Stor Løve. I 2005 fik vi endelig fornøjelse af at kunne tage imod vores første kuld på kennelen.
Vi bor på et nedlagt landsted i Ørslevvester, der ligger mellem Ringsted og Sorø. Vi har en firlænget gård, som vi har indrettet til et 2-families bofællesskab, med god plads til hundene, som selvfølgelig bor og lever som en del af vores familie. Ude har hundene mulighed for at udfolde sig på vores 10.000 m2 store omkringliggende grund. Vores week-ender bruges ofte på hundetræning og -udstillinger, udover samværet med hundene giver det os anledning til at mødes med mange gode venner fra ind- og udland.
  
Vi er medlemmer af Dansk Kennel Klub (DKK) og Dansk Leonberger Klub (DLK), Ena og Kristina har begge gennemgået DKK's opdrætteruddannelse og Kristina har også taget overbygningen, hvor der gåes nærmere i detaljer med genetikken. Vi vil gøre vores bedste for kun at avle på sunde og harmoniske hunde, som desuden opfylder kravene for optagelse på DLK's liste for hunde godkendt til hvalpeanvisning.

Star of Regulus'    Høvestensvej 25, Ørslevvester    DK- 4173 Fjenneslev    Tlf: 57808589    E-mail: